Kycklingfilé i basilikasås
|
|
ProPoints™ värde: 10
Portioner: 4
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 20 min
Svårighetsgrad: Medel
|
Så snabbt och enkelt men ack så gott! Kyckling i en mjuk basilikasås går definitivt hem hos alla! |
Ingredienser
|
| 3 dl Ris okokt |
| 500 g Kycklingfilé |
| 1 tsk Margarin flytande 80% |
| 1 dl Fraiche 5% |
| 1 dl Hönsbuljong |
| 20 g Basilika, 1 kruka, hackad |
| 2 klyfta(or) Vitlök, skivade |
| 1 dl Matlagningsvin vitt |
| 15 st Cocktailtomater |
| 200 g Sockerärter |
Instruktioner
- Koka riset. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn i margarin i en gryta. Blanda fraiche med buljong och tillsätt i grytan tillsammans med basilika, vitlök, vin och halverade tomater. Låt det koka upp och sjuda ca 10 minuter tills kycklingen är klar. Servera med ris och sockerärter.
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar